Oferim diferents estils de yoga i per a tots els nivells. Les classes són reduïdes per poder donar-te una atenció més personalitzada: volem que et sentis a gust practicant ioga d’una manera conscient i segura.

Disposem de diferents «props» (cintes, totxos, pilotes, hamaques, rodes, feetup, mantes, cadires…) per fer que el yoga s’adapti a tu i no a la inversa. Vine a provar-nos!

Hata rajaioga

Aquest estil és una barreja del vinyassa yoga (encadenaments dinàmics de postures corporals que es coordinen amb la respiració) i el hata.

A la primera part de la classe es busca el moviment en les postures per alliberar la tensió excessiva del cos i la ment, i després es treballa amb postures estàtiques per reafirmar el què s’ha treballat durant la vinyassa.

La ment ha d’estar totalment present en l’acció corporal, en la respiració i l’alineació del cos, per tal que l’energia flueixi.

Terapèuticioga

Segons el dia tant pot ser una classe dinàmica, com una classe on es busca estar bastants respiracions en una mateixa postura per profunditzar-la, com també pot ser una classe més passiva i relaxant.

A causa de la necessitat de moltes persones amb patologies, realitzarem la pràctica de yoga utilitzant elements complementaris (cadires, pilotes, cintes, blocs, blosters, hamaques, yoga wheels…) al ser una classe d’un nivell suau i al incorporar els Props, la classe es fa més fàcilment, sense perdre la intensitat que cadascú li vol donar a les postures.

Preparació al partioga

YOGA PER EMBARASSADES I PREPARACIÓ AL PART

En aquests moments tan especials de la teva vida, el yoga et dóna l’oportunitat d’aprendre a conèixer el teu cos, a veure els seus canvis i confiar amb la saviesa de la naturalesa. Obtingues les eines necessàries per fer d’aquesta etapa una experiència meravellosa acompanyant el teu fill en aquest fantàstic viatge. Les eines són la respiració, la relaxació, la visualització, massatges, treball amb les contraccions,….

Aeriioga

El Yoga Aeri combina l’estil tradicional (realitzant postures a terra) amb l’innovador sistema del yoga amb hamaques.

L’hamaca i la gravetat ens permeten de forma terapèutica alinear el cos i centrar la ment. Explora, perfecciona i refina les postures més avançades sense la dificultat de fer-les a terra.
L’hamaca t’ajuda a realitzar amb facilitat les postures invertides, on a terra s’ha de tenir un nivell més avançat per fer-les correctament.

Alguns dels principals beneficis de les postures invertides són la descompressió vertebral afavorida per la descàrrega en suspensió, que d’altra manera són difícils d’aconseguir si el teu cos té lesions, o si fa poc temps que practiques yoga.

SATYANANDA BIHARioga

Sistemàtic, seqüencial i progressiu

El sistema Satyananda Yoga/Bihar yoga® va ser dissenyat per Swami Satyananda Saraswati i el seu llinatge, incorporant a les practiques mil·lenàries una metodologia per la seva comprensió en l’era actual.

La pràctica de Satyananda Yoga/Bihar Yoga® inclou asana, pranayama, pratyahara, Satyananda Yoga Nidra® i dharana/dhyana, meditació, i està dissenyat per a tot tipus de persones que vulguin realitzar una sadhana que abasti totes les dimensions de l’ésser humà.

Asanas

Dimensió corporal: asana, postures corporals.

Pranayama

Dimensió emocional i energètica: pranayama, gestió de la energia vital amb la respiració.

Yoga Nidra

Dimensió energètica i mental: pratyahara, interiorització de la ment i els sentits amb Yoga Nidra.

Dharana / Dhyana

Dimensió conscient-creativa: dharana/dhyana, meditació (concentració/atenció).