“El teu Centre” neix el 2008 amb la clara intenció de crear un espai on practicar, i poder compartir l’ensenyança del yoga a Vic.

Intentem que et sentis com a casa, les classes amb pocs alumnes ajuden que puguis tenir una pràctica més conscient i també adequar-nos al teu estat físic i mental. Trobaràs el nivell idoni per a tu, sense forçar res i/o arribant a les postures més complexes si ho necessites.

Preparem les classes perquè no siguin repetitives, perquè treballis i desbloquegis les diferents parts del teu cos, sentiràs que guanyes força, millores l’elasticitat i la consciència, si tens alguna patologia gràcies, el yoga millora.

Un oasi de calma i quietud al centre de Vic, per gaudir de la teva pràctica i reconnectar amb el teu cos, la ment i l’ànima. Un lloc on trobar-te amb tu mateix.

Al centre de yoga hi trobem una àmplia sala il·luminada amb llum natural on les vistes i la sortida a un magnífic jardí on et pots relaxar abans i després de les classes, una sala més recollida on oferim teràpies corporals i de creixement personal.

Tenim diferents tipus de tarifes per adequar-nos al teu temps, reserves el teu lloc des d’una app i en el centre de yoga també disposes de tot el material per fer la pràctica.

L’amor que processem en el teu aprenentatge es reflecteix a les sessions i s’impregna als diferents espais. La calidesa, la fermesa, i l’optimisme, fan de “El teu Centre” el teu amic.

MONTSE

Fa més de 30 anys que la Montse és professional de la salut i compta amb una àmplia experiència en matèria de Ioga.

Quan tenia 14 anys li van diagnosticar una escoliosis i va ser a partir d’aquell moment, quan va iniciar una recerca de tècniques i mètodes de reparació de columna. En el transcurs d’aquest procés la Montse va descobrir el Ioga i, des de ben aviat, va començar a prendre classes fins a finalment, decidir dedicar-s’hi professionalment.La Montse és sobretot, curiosa per naturalesa i per això li agrada indagar, explorar i investigar les diferents possibilitats del treball amb el cos. I és precisament aquest esperit i aquest caràcter que al llarg dels anys li ha permès desenvolupar un mètode propi i personal.Com a bona comunicadora, li agrada transmetre tot aquest coneixement a través de les seves classes de manera fàcil i estructurada, ajudant als seus alumnes a reconèixer la comunicació existent entre el propi cos, les emocions i la ment.

És d’aquesta manera com la Montse més disfruta: veient com els seus alumnes es descobreixen realment, evolucionen i estableixen una base sòlida per gaudir de la seva pròpia vida .Al llarg del seu procés d’educació ha comptat amb la formació de grans mestres del Ioga actual com ara Godfrey Devereux (Ioga Dinàmic), José Luis Cabezas (Yoga Dinámico), Danilo Hernández (Hatha Yoga Clásico) , Simon Park (Yoga Flow), Susanna García Blanco (Anusara Yoga), Gauri Agulla i Westley Adam – Yoga Center (Hatha Yoga), Jordi Martí i Silvia Ros – Centre de Ioga Iyengar de Barcelona (Ioga Iyengar), Víctor Morera – Sadhana (Yoga Terapéutico) que li han permès nodrir-se i aprendre dels millors.

El seu procés d’aprenentatge mai s’atura.

FORMACIÓ:
— Titulació d’Instructora i professora de Hatha Ioga diplomada per AIPYS
(Associació Internacional de professors de Ioga Sananda).
— Titulació de Professora de Ioga Terapèutic a la Federación Nacional de Yoga Sadhana.
— Titulació de Professora de Ioga Dinàmic, Mètode de Godfrey Devereux, Impartit per José Luis Cabezas.
— Formació de Professors de Ioga Anusara,“Ioga Elements”.
— Chakradiagnosis. Nivell I, II i III amb Laurence Plé.
— Maestria de Reiki, Nivell I, II i III.
— Meditació Zen, Nivell I i II.
— Meditació Vipassana.

NAHUEL

Vaig conèixer el Yoga des de ben petit imitant a la meva mare quan feia la seva pràctica.

Amb els anys aquelles tècniques tan tradicionals es va fer avorrides per un nen i jo vaig tenir una mala idea del que era el Yoga.
Per casualitats de la vida vaig conèixer Sri AndreiRam i amb ell vaig reconnectar amb l’essència del que és el Yoga i el que jo sentia en el meu ser.

Des d’aleshores intento transmetre a la pràctica el respecte, permetre’t tenir temps per escoltar-te, a sentir que ets capaç de baixar el ritme tan ràpid del dia a dia i jugar amb el teu cos sense jutjar.

ELGA

Em vaig introduir el yoga en una època amb molt d’estrès, atacs d’ansietat… gràcies a les tècniques de meditació, respiració que té el yoga vaig aconseguir trobar un equilibri dins del caos que estava vivint.

En Nahuel i la Montse m’ajudaven a trobar la calma i jo no era conscient que tot allò que m’estaven ensenyant era yoga. Més tard vaig començar a practicar yoga en El teu Centre i després em vaig formar com a professora de yoga.

El que sobretot el yoga m’aporta, és calma a la ment, trobar l’equilibri i la consciència en el meu cos i no sentir angoixa pel que succeirà en el futur. La filosofia del yoga m’ha portat a ser més feliç. I és el que intento transmetre en les meves classes.