Teràpies

MASSATGE TERAPÈUTIC

És una tècnica manual que consisteix, en la manipulació dels teixits del cos, músculs, tendons, lligaments i articulacions.
Té múltiples beneficis:
– Reduir o eliminar el dolor.
– Millorar la mobilitat articular
– Millorar la circulació
– Reduir la tensió.
IMG_3438

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

És una tècnica de massatge amb moviments molt suaus, lents i repetitius, que afavoreixen la circulació de la limfa, millorant inflamacions i retenció de líquids.

REFLEXOLOGIA INTEGRAL

El cos està format de microsistemes, des dels quals podem ajudar a millorar la salut física, mental, emocional i energètica de les persones.
Els orígens d’aquesta teràpia es perden en els principis de la història.
La tècnica està basada en l’estimulació de punts reflexes dels diferents òrgans interns, per millorar aquestes zones de l’organisme. Treballant peus, mans i ventre, fem un treball holístic sobre els sistemes reflexos. Són molts els seus beneficis:
– Ajuda a alliberar la circulació energètica.
– Afavoreix la circulació sanguínia i sistema immunitari.
– Promou l’eliminació de toxines.
– Regula les funcions orgàniques.
– Facilita l’expressió emocional.
– Propicia l’expressió mental.
IMG_3491

TÈCNICA METAMÒRFICA

Aquesta tècnica és un mètode senzill i natural, vibracional que d’una forma innata desperta tot allò que està gravat en el profund de les nostres cèl·lules. És un reconnectar a la persona amb el període prenatal a través de carícies subtils, en punts reflexes de la columna vertebral situats als peus, mans i cap. És una manera de reconnectar amb nosaltres mateixes.

TUINA

Teràpia mil·lenària de la Medicina Tradicional Xinesa, consisteix en mobilitzacions i digitopressió sobre els canals energètics de l’acupuntura, es treballa buscant un equilibri i una harmonia de totes les parts del cos amb energia i vitalitat.
Es recomana per contractures musculars, lumbàlgies, ciàtica… I també per insomni, afavorint el sistema múscul-esquelètic i l’energia en general.

AURICULOTERÀPIA

Teràpia ancestral que forma part de la medicina tradicional xinesa. És una tècnica que consisteix en l’estimulació d’uns determinats punts en el pavelló auricular. Els quals reflecteixen un òrgan concret. A través de l’estimulació d’aquests punts podem tractar problemes com ansietat, insomni, tabaquisme, trastorns psíquics, obesitat, al·lèrgies, problemes digestius o emocionals…

ACUPUNTURA

Teràpia complementaria que forma part de la Medicina Tradicional Xinesa, en la que s’insereixen agulles en llocs específics del cos per tractar malalties o diferents patologies.
Amb l’estimulació de diferents punts, sobre els canals energètics o meridians, promouen l’estimulació de Qi o energia vital per ajudar a equilibrar i millorar la salut.
Molt utilitzada i provada en dolor crònic, estrès, ansietat, depressió, acidesa estomacal, desequilibris menstruals…

Per Desirée Cabezas, reservar hora al 619401541 (dimarts i dijous).