Qui Som

El teu Centre

“El teu Centre” neix el 2008 amb la clara intenció de crear un espai on practicar, i poder compartir la ensenyança del yoga a Vic.
Ens avalen 30 anys d’experiència investigant en el món del yoga i volem fer que la nostra experiència et serveixi.

Un oasi de calma i quietud al centre de Vic, per gaudir de la teva pràctica i reconnectar el teu cos amb la ment i la teva ment amb l’ànima. Un lloc on trobar-te amb tu mateix.

Al centre de yoga hi trobem una amplia sala il.luminada amb llum natural on les vistes i la sortida a un magnífic jardí on et pots relaxar abans i després de les classes, una sala més recollida on oferim teràpies corporals i de creixement personal.

L’amor que processem en el teu aprenentatge es reflecteix a les sessions i s’impregna als diferents espais. La calidesa, la fermesa, i l’optimisme , fan de “El teu Centre” el teu amic.

La Montse,

Fa més de 30 anys que la Montse és professional de la salut i compta amb una àmplia experiència en matèria de Ioga. Quan tenia 14 anys li van diagnosticar una escoliosis i va ser a partir d’aquell moment, quan va iniciar una recerca de tècniques i mètodes de reparació de columna. En el transcurs d’aquest procés la Montse va descobrir el Ioga i, des de ben aviat, va començar a prendre classes fins a finalment, decidir dedicar-s’hi professionalment.La Montse és sobretot, curiosa per naturalesa i per això li agrada indagar, explorar i investigar les diferents possibilitats del treball amb el cos. I és precisament aquest esperit i aquest caràcter que al llarg dels anys li ha permès desenvolupar un mètode propi i personal.Com a bona comunicadora, li agrada transmetre tot aquest coneixement a través de les seves classes de manera fàcil i estructurada, ajudant als seus alumnes a reconèixer la comunicació existent entre el propi cos, les emocions i la ment.És d’aquesta manera com la Montse més disfruta: veient com els seus alumnes es descobreixen realment, evolucionen i estableixen una base sòlida per gaudir de la seva pròpia vida .Al llarg del seu procés d’educació ha comptat amb la formació de grans mestres del Ioga actual com ara Godfrey Devereux (Ioga Dinàmic), José Luis Cabezas (Yoga Dinámico), Danilo Hernández (Hatha Yoga Clásico) , Simon Park (Yoga Flow), Susanna García Blanco (Anusara Yoga), Gauri Agulla i Westley Adam – Yoga Center (Hatha Yoga), Jordi Martí i Silvia Ros – Centre de Ioga Iyengar de Barcelona (Ioga Iyengar), Víctor Morera – Sadhana (Yoga Terapéutico) que li han permès nodrir-se i aprendre dels millors.
El seu procés d’aprenentatge mai s’atura.Formació:
– Titulació d’Instructora i professora de Hatha Ioga diplomada per AIPYS (Associació Internacional de professors de Ioga Sananda).
– Titulació de Professora de Ioga Terapèutic a la Federación Nacional de Yoga Sadhana.
– Titulació de Professora de Ioga Dinàmic, Mètode de Godfrey Devereux, Impartit per José Luis Cabezas.
– Formació de Professors de Ioga Anusara,“Ioga Elements”.
– Chakradiagnosis. Nivell I, II i III amb Laurence Plé.
– Maestria de Reiki, Nivell I, II i III.
– Meditació Zen, Nivell I i II.
-Meditació Vipassana.

 

L’Elga,

Em vaig introduir el yoga en una època amb molt d’estres, atacs d’ansietat… gràcies a les tècniques de meditació, respiració que té el yoga vaig aconseguir trobar un equilibri dins del caos que estava vivint. En Nahuel i la Montse m’ajudaven a trobar la calma i jo no era conscient que tot allò que m’estaven ensenyant era yoga. Més tart vaig començar a practicar yoga en El teu Centre i després em vaig formar com a professora de yoga.

El que sobretot el yoga m’aporta, és calma a la ment, trobar l’equilibri i la consciència en el meu cos, intentar viure més el dia a dia i deixar estar el passat i el futur. La filosofia del yoga m’ha portat a ser més feliç. I és el que intento transmetre en les meves classes.

-Titulada com a professora de yoga 500h per Jordi Canela 2015.

Techer traing Hata Raja Yoga 100h per Sri. Andrei Ram 2015 i 2018.

– Titulada com a professora de yoga aeri Unnata 2017.

-Primer nivell de Reiki amb Laura Mayoral Arnay.

– Immersió solar d’Acroyoga 2019.

– Diplomada en Ciències Empresarials 2009

He realitzat cursos i he practicat amb professors com:

Vinyasa amb Meghan Currie. Liquid yoga flow amb Simon Park. Ashtanga Vinyasa amb Eva Oller. Jivamukty yoga amb Jai Sugrim i Marina Kosenko. Dharma yoga amb Yannis Andritsos, Jordi Canela, Dov Vargas, Raquel Vamos. Yoga per embarassades amb Mónica Mateo. Sivananda yoga amb Karina. Yoga per nens amb Cayetana Rodenas. Prana flow amb Twee Merrigan. Sattva yoga amb Gustavo Ponce. Anusara yoga amb Sattva. Filosofia del yoga amb Mohini.

En Nahuel,

-Techer traing Hata Raja Yoga 100h per Sri. Andrei Ram 2015, 2016, 2017, 2018 i 2020.

-Titulat com a professor de yoga 500h per Jordi Canela 2015.

-Primer nivell de Reiki amb Laura Mayoral Arnay.

– Immersió solar d’Acroyoga 2019.

– Curs de yoga per nens a OmShanti 2013.

– Monitor de lleure 2007.

– Curs AcroYoga 2012.

– Grau mig en conducció d’activitats físiques i esportives en el medi natural 2008.

-Grau superior en animació d’activitats físiques i esportives 2010.

– Primer curs de Fisioteràpia 2011.

He realitzat cursos i he practicat amb professors com:

Vinyasa amb Meghan Currie. Liquid yoga flow amb Simon Park. Ashtanga Vinyasa amb Eva Oller. Jivamukty yoga amb Jai Sugrim i Marina Kosenko. Dharma yoga amb Yannis Andritsos, Jordi Canela, Dov Vargas, Raquel Vamos. Yoga per embarassades amb Mónica Mateo. Sivananda yoga amb Karina. Yoga per nens amb Cayetana Rodenas. Prana flow amb Twee Merrigan. Sattva yoga amb Gustavo Ponce. Anusara yoga amb Sattva. Filosofia del yoga amb Mohini.

El nostre logo

El logo d’“El teu Centre” està inspirat en el Bindu chakra:

Aquest, és un xakra que es troba entre els xakres sahasrara i l’ajna.
Està representat per una lluna creixent i una gota blanca. Aquesta gota blanca en el centre del cor és AMRIT, el néctar dels Déus, del qual aquests s’alimenten i nosaltres ens nodrim i ens revitalitzem.

Acompanya a Bindu un cor que batega, que s’impulsa a través de la pràctica de Ioga, donant continuïtat als cicles de la lluna i als ritmes de la vida.

També forma part del logotip una estrella que ens il.lumina com un far i ens recorda que tenim un camí personal a seguir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *