Qui Som

El teu Centre

“El teu Centre” neix el 2008 amb la clara intenció de crear un espai on practicar, i poder compartir la ensenyança del yoga a Vic.
Ens avalen 30 anys d’experiència investigant en el món del yoga i volem fer que la nostra experiència et serveixi.

Un oasi de calma i quietud al centre de Vic, per gaudir de la teva pràctica i reconnectar el teu cos amb la ment i la teva ment amb l’ànima. Un lloc on trobar-te amb tu mateix.

Al centre de yoga hi trobem una amplia sala il.luminada amb llum natural on les vistes i la sortida a un magnífic jardí on et pots relaxar abans i després de les classes, una sala més recollida on oferim teràpies corporals i de creixement personal.

L’amor que processem en el teu aprenentatge es reflecteix a les sessions i s’impregna als diferents espais. La calidesa, la fermesa, i l’optimisme , fan de “El teu Centre” el teu amic.

La Montse, com a professora

montse
Fa més de 30 anys que la Montse és professional de la salut i compta amb una àmplia experiència en matèria de Ioga. Quan tenia 14 anys li van diagnosticar una escoliosis i va ser a partir d’aquell moment, quan va iniciar una recerca de tècniques i mètodes de reparació de columna. En el transcurs d’aquest procés la Montse va descobrir el Ioga i, des de ben aviat, va començar a prendre classes fins a finalment, decidir dedicar-s’hi professionalment.

La Montse és sobretot, curiosa per naturalesa i per això li agrada indagar, explorar i investigar les diferents possibilitats del treball amb el cos. I és precisament aquest esperit i aquest caràcter que al llarg dels anys li ha permès desenvolupar un mètode propi i personal.

Com a bona comunicadora, li agrada transmetre tot aquest coneixement a través de les seves classes de manera fàcil i estructurada, ajudant als seus alumnes a reconèixer la comunicació existent entre el propi cos, les emocions i la ment.

És d’aquesta manera com la Montse més disfruta: veient com els seus alumnes es descobreixen realment, evolucionen i estableixen una base sòlida per gaudir de la seva pròpia vida .

Al llarg del seu procés d’educació ha comptat amb la formació de grans mestres del Ioga actual com ara Godfrey Devereux (Ioga Dinàmic), José Luis Cabezas (Yoga Dinámico), Danilo Hernández (Hatha Yoga Clásico) , Simon Park (Yoga Flow), Susanna García Blanco (Anusara Yoga), Gauri Agulla i Westley Adam – Yoga Center (Hatha Yoga), Jordi Martí i Silvia Ros – Centre de Ioga Iyengar de Barcelona (Ioga Iyengar), Víctor Morera – Sadhana (Yoga Terapéutico) que li han permès nodrir-se i aprendre dels millors.
El seu procés d’aprenentatge mai s’atura.

Formació:
– Titulació d’Instructora i professora de Hatha Ioga diplomada per AIPYS (Associació Internacional de professors de Ioga Sananda).
– Titulació de Professora de Ioga Terapèutic a la Federación Nacional de Yoga Sadhana.
– Titulació de Professora de Ioga Dinàmic, Mètode de Godfrey Devereux, Impartit per José Luis Cabezas.
– Formació de Professors de Ioga Anusara,“Ioga Elements”.
– Chakradiagnosis. Nivell I, II i III amb Laurence Plé.
– Maestria de Reiki, Nivell I, II i III.
– Meditació Zen, Nivell I i II.
– Meditació Vipassana.

El nostre logo

El logo d’“El teu Centre” està inspirat en el Bindu chakra:

Aquest, és un xakra que es troba entre els xakres sahasrara i l’ajna.
Està representat per una lluna creixent i una gota blanca. Aquesta gota blanca en el centre del cor és AMRIT, el néctar dels Déus, del qual aquests s’alimenten i nosaltres ens nodrim i ens revitalitzem.

Acompanya a Bindu un cor que batega, que s’impulsa a través de la pràctica de Ioga, donant continuïtat als cicles de la lluna i als ritmes de la vida.

També forma part del logotip una estrella que ens il.lumina com un far i ens recorda que tenim un camí personal a seguir.